In januari 2023 ben ik als nieuwe huisarts verwelkomt in huisartsenpraktijk Zandkroon. Dus een goed moment om mezelf kort voor te stellen. Ik werk momenteel ongeveer 10 jaar als huisarts. In 2002 ben ik gestart met de geneeskunde opleiding. Na de afronding daarvan, heb ik enkele jaren veel ervaring op gedaan op de cardiologie, longgeneeskunde en interne geneeskunde, geriatrie en SEH/IC. Na deze werkervaring wist ik zeker dat ik voor het huisartsenvak wilde gaan. En heb ik besloten om in 2011 de huisartsenopleiding gaan volgen. Dit is precies wat bij mij past. Het mooie vind ik het laagdrempelige en persoonlijk contact met mensen in verschillende fases van hun leven. Ik ben als huisarts erg gedreven om in overleg met de patiënt tot de best passende zorg te komen.

CategoryNieuws

© 2017 - Zandkroon Huisartsenpraktijk - Ontwerp en realisatie Fruto internet