Er hebben de afgelopen periode in onze praktijk een aantal personele wisselingen plaatsgevonden  Onze assistentes Debby en Lynn hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging. We wensen hen het allerbeste toe. Als vervanging hebben we hiervoor Patricia Lamberts en Nienke van Dijk aangetrokken. Patricia heeft bijna 20 jaar ervaring in het vak. Ze heeft in het verleden in de praktijk van dokter de Vries gewerkt in de Maten. Nienke start per 1 juni en heeft dan net haar opleiding tot doktersassistenten afgerond. Ze woont in Apeldoorn en heeft haar stage gelopen op de Sluisoordlaan. Met deze mix van ervaring en jeugd hebben we in combinatie met Ditske Boonstra ons assistentes team weer compleet!

Per 1 april is Irma Zwartjens gestart in onze praktijk als praktijkmanager. U zult haar niet in het directe patienten contact zien maar ze zal zich achter de schermen bezig houden met de verdere verbetering van de kwaliteit van zorg en het aantrekken van het juiste personeel hiervoor. Daarbij zal ze dokter Zandijk en de Kroon ondersteunen in allerlei management taken.

Per 1 mei stopt waarnemend huisarts Manon Wijnker in de praktijk. Ze vertrekt naar een praktijk in Ermelo waar zij de kans heeft om praktijkhoudend huisarts te worden. We willen haar bedanken voor haar inzet de afgelopen 4,5 maanden. De praktijk is momenteel nog op zoek naar een waarnemend huisarts voor 1-2 dagen per week.

Per 1 juni stopt helaas onze PA in opleiding Aranka Wichers in onze praktijk. Ze heeft gemerkt dat ze meer op haar plek is in het verpleeghuis en gaat daar haar opleiding verder vervolgen. We wensen haar veel succes toe in haar verdere opleiding en carriere.

CategoryNieuws

© 2017 - Zandkroon Huisartsenpraktijk - Ontwerp en realisatie Fruto internet