Zoals velen van jullie via het nieuws zullen meekrijgen is de drukte in de huisartsenzorg erg hoog. En vragen steeds meer huisartsen zich af of zij hun beroep nog wel kunnen en willen uitvoeren op deze manier?
Enkele patiënten weten dat ik naast het huisartsen vak ook bezig ben met het geven van lichaamsgerichte therapie en bewust voelen doormiddel van yoga.
Echter dit combineren en maar doorgaan in deze ‘ snel trein’ is niet wat ik momenteel wil. Daarom zal ik de aankomende periode zeker voor 3 maanden en indien mogelijk tot 1 september 2023 voorlopig niet als huisarts werkzaam zijn. Bewust kies ik ervoor om mijn tijd nu te besteden aan andere zaken.

Ik ben blij dat dokter Tamminga en dokter Verbakel mijn afwezigheid zullen opvangen naast dokter Zandijk.

Met vriendelijke groet,

E. de Kroon, huisarts

CategoryNieuws

© 2017 - Zandkroon Huisartsenpraktijk - Ontwerp en realisatie Fruto internet