Wellicht hebt u het al gezien!? Wij zijn verheugd u te melden dat dokter de Kroon in verwachting is van ons derde kind. Zij is uitgerekend op 1 juni. Wij hebben een zeer geschikte vervangster voor haar gevonden voor haar verlof. ?Zij stelt zich aan u voor:

Mijn naam is Carolien Jonker en ik zal vanaf half februari in de praktijk werkzaam zijn. Ik ben sinds ruim drie jaar huisarts. Na jarenlang in Leiden te hebben gewoond, gestudeerd en gewerkt, verhuis ik binnenkort samen met mijn vriend terug naar mijn geboorteplaats Apeldoorn. Ik kijk er erg naar uit om bij praktijk Zandkroon te beginnen!?Vanaf eind april zal ik in verband met het zwangerschapsverlof van dokter de Kroon werkzaam zijn op maandag t/m donderdag.

CategoryNieuws

© 2017 - Zandkroon Huisartsenpraktijk - Ontwerp en realisatie Fruto internet