Team

Huisartsenpraktijk Zandkroon bestaat uit drie huisartsen, een verpleegkundig specialist in opleiding, drie assistentes en twee praktijkondersteuners. Wij zijn een ambitieus team wat met vol enthousiasme huisartsenzorg dichtbij de patiƫnt levert.

E. de Kroon, huisarts

Ma, do, vr aanwezig

GJ Zandijk, huisarts

Ma t/m do aanwezig

Emiel Bosscher, POH-GGZ

Wo t/m Vr aanwezig

Ditske Boonstra. Assistente

Di en do aanwezig

Patricia Lamberts, assistente

Aanwezig ma, wo, do

Jolanda Beekman, verpleegkundig specialist io

Ma, Di, Do aanwezig

Erika Beekman, Praktijkondersteuner Somatiek

Aanwezig do

Nienke van Dijk, assistente

Aanwezig ma t/m vr

Irma Zwartjens, praktijkmanager

Aanwezig Di

Berna Bijsterbosch, praktijkondersteuner somatiek i.o.

Aanwezig per 1 nov wo en vr

Nienke Tamminga, waarnemend huisarts

Aanwezig ma, di

Sanneke Castermans, doktersassistente in opleiding

Aanwezig di, do

Praktijkassistentes

Bij de praktijkassistentes kunt u terecht voor: praktische vragen, medische adviezen, voorlichtingsmateriaal, recepten, urine onderzoek, zwangerschapstest, injecties, wrattenspreekuur, bloeddrukcontrole, prikken van bloedsuikers en eenvoudige behandelingen zoals wondverzorging, oren uitspuiten, uitstrijkjes, etc. Tevens zijn, op indicatie, onderzoeken op de praktijk beschikbaar zoals: vaatonderzoek van de benen, halfuurs bloeddruk-meting en hartritmediagnostiek met ee rust ECG en een holter apparaat.

Praktijkondersteuning

Onze praktijkondersteuners begeleiden patienten met een chronische ziekte zoals diabetes (suikerziekte) , hart- en vaataandoeningen zoals hoge bloeddruk en longziekten zoals Astma en COPD. Ook besteden zij extra aandacht aan de ouderenzorg. Ze doen zelfstandig spreekuren en huisbezoeken. U kunt via de assistente een afspraak maken.

Emiel Bosscher werkt op woensdag t/m vrijdag als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ). Hij werkt nauw samen met de huisartsen bij het behandelen en begeleiden van mensen met psychische en psychosociale klachten.