Team

Huisartsenpraktijk Zandkroon bestaat uit drie huisartsen, een verpleegkundig specialist in opleiding, drie assistentes en twee praktijkondersteuners somatiek, een praktijkondersteuner GGZ en een praktijkmanager. 

GJ Zandijk, huisarts

Aanwezig ma t/m do

E. de Kroon, huisarts

Aanwezig di en vr

Emiel Bosscher, POH-GGZ

Aanwezig wo t/m vr

Erika Beekman, Praktijkondersteuner Somatiek

Aanwezig do

Jolanda Beekman, verpleegkundig specialist i.o.

Aanwezig Ma, Di, Do

Berna Bijsterbosch, praktijkondersteuner somatiek i.o.

Aanwezig wo en vr

Patricia Lamberts, assistente

Aanwezig ma, wo, do

Nienke van Dijk, assistente

Aanwezig ma t/m vr

Irma Zwartjens, praktijkmanager

Aanwezig di

Sanneke Castermans, doktersassistente i.o.

Aanwezig di, do

Nienke Tamminga, waarnemend huisarts

Aanwezig ma, do

Sanne Verbakel, waarnemend huisarts

Aanwezig wo

Praktijkassistentes

Bij de praktijkassistentes kunt u terecht voor: praktische vragen, medische adviezen, voorlichtingsmateriaal, recepten, urine onderzoek, zwangerschapstest, injecties, wrattenspreekuur, bloeddrukcontrole, prikken van bloedsuikers en eenvoudige behandelingen zoals wondverzorging, oren uitspuiten, uitstrijkjes, etc. Tevens zijn, op indicatie, onderzoeken op de praktijk beschikbaar zoals: vaatonderzoek van de benen, halfuurs bloeddruk-meting en hartritmediagnostiek met ee rust ECG en een holter apparaat.

Praktijkondersteuning

Onze praktijkondersteuners begeleiden patienten met een chronische ziekte zoals diabetes (suikerziekte) , hart- en vaataandoeningen zoals hoge bloeddruk en longziekten zoals Astma en COPD. Ook besteden zij extra aandacht aan de ouderenzorg. Ze doen zelfstandig spreekuren en huisbezoeken. U kunt via de assistente een afspraak maken.

Emiel Bosscher werkt op woensdag t/m vrijdag als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ). Hij werkt nauw samen met de huisartsen bij het behandelen en begeleiden van mensen met psychische en psychosociale klachten.