Team

Huisartsenpraktijk Zandkroon bestaat uit drie huisartsen, drie assistentes en twee praktijkondersteuners. Wij zijn een jong ambitieus team wat met vol enthousiasme huisartsenzorg dichtbij de patiënt levert.

E. de Kroon, huisarts

Ma, do, vr aanwezig

GJ Zandijk, huisarts

Ma t/m do aanwezig

Emiel Bosscher, POH-GGZ

Wo t/m Vr aanwezig

Jolanda Beekman, praktijkverpleegkundige

Ma, Di, Do, Vr aanwezig

Lynn Geenacker, assistente

Aanwezig ma t/m do

Ditske Boonstra. Assistente

Di en do aanwezig

Debby Heerdink, assistente

Aanwezig ma, wo, vr

Manon Wijnker, waarnemend huisarts

Aanwezig Do

Aranka Wichers, Physician Assistant in Opleiding

Aanwezig Wo en Vr

Praktijkassistentes

Bij de praktijkassistentes kunt u terecht voor: praktische vragen, medische adviezen, voorlichtingsmateriaal, recepten, urine onderzoek, zwangerschapstest, injecties, wrattenspreekuur, bloeddrukcontrole, prikken van bloedsuikers en eenvoudige behandelingen zoals wondverzorging, oren uitspuiten, uitstrijkjes, etc. Tevens zijn, op indicatie, onderzoeken op de praktijk beschikbaar zoals: dopplervaatonderzoek, halfuurs bloeddruk-meting en hartritmediagnostiek met ECG en een holter apparaat.

Praktijkondersteuning

Onze praktijkverpleegkundige Jolanda Beekman begeleidt patienten met een chronische ziekte zoals diabetes (suikerziekte) , hart- en vaataandoeningen zoals hoge bloeddruk en longziekten zoals Astma en COPD. Ook besteed zij extra aandacht aan de ouderenzorg. Jolanda doet zelfstandig spreekuren en huisbezoeken. U kunt via de assistente een afspraak maken.

Emiel Bosscher werkt op woensdag t/m vrijdag als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ). Hij werkt nauw samen met de huisartsen bij het behandelen en begeleiden van mensen met psychische en psychosociale klachten.

Physician Assistant

Aranka Wichers werkt bij ons als Physician Assistant (PA) in opleiding. De PA is geen arts, maar heeft een Master gevolgd en is hiermee opgeleid om een groot deel van de taken van de huisarts over te nemen.  De PA kan indien nodig altijd overleggen met een van de aanwezige huisartsen. Indien u meer wilt weten kunt u kijken op de website van de beroepsvereniging: www.napa.nl